Grace KingGrace Charlotte King / syntynyt 9. lokakuuta 1987 (28v), Manhattanilla, New Yorkin osavaltiossa
Asianajaja, erikoistunut rikosoikeuteen / työskentelee asianajotoimisto King & Appletonilla
hetero, nainen, kihloissa Ethan Appletonin kanssa / perheeseen kuuluvat vain vanhemmat, ei sisaruksia
asuu manhattanilla sulhasensa kanssa / ajaa punaisella Audi A5:llä / ei lemmikkejä

Gracea on siunattu pienestä pitäen paitsi rakkaudella, myös etuoikeuksilla ja rikkauksilla. Manhattanin häikäilemättömin, mutta taatusti myös lahjakkain asianajaja, William King, kuului yhteen New Yorkin kerman arvostettuimpiin sukuihin. Kingit olivat olleet jo vuosikausia seurapiirien ihailtuja ja kunnioitettuja jäseniä, eikä heidän asemansa ole juurikaan muuttunut vaikka talousongelmat, myrskyisät avioerot ja muuan pettämisskandaalit ovat riepotelleet sukua varsinkin viime aikoina. Ei, suvun jäsenet ovat aina edustaneet tyylikkäästi ja tahdikkaasti julkisissa tilaisuuksissa, sekä pitäneet huolen siitä, että he tuntevat oikeat ihmiset. Kingit on tunnettu aina käytöstapojen, perinteiden ja etiketin puolestapuhujina. He ovat olleet osallisina myös tärkeissä hyväntekeväisyyskohteissa, mutta toisaalta myös suku on tehnyt suunnattoman työn pintaliitopyrkyreiden torppaamisessa. On varmasti sanomattakin selvää, että pitkät juuret New Yorkin seurapiireissä omaava suku karsastaa pahemman kerran kaikkia uusrikkaita. Nuorempien sukupolvien myötä ajattelumalli on muuttunut toki myönteisempään suuntaan, mutta täydellisestä hyväksynnästä ei kuitenkaan voida puhua. Kenties juuri siksi perheen lasten kasvatusopit ovat kuin suoraan 1800-luvulta. Ja niiden oppien mukaan myös Grace on kasvatettu. Arvot ja perinteet ovat olleet keskeisessä roolissa, kun vanhemmat ovat koulineet tyttärestään yhteiskuntakelpoista (ja ennen kaikkea seurapiirikelpoista) kansalaista. Onpa Grace muun muassa suorittanut latinan kursseja ja harjoitellut ahkerasti etiketin ulkoa muistamista kalliissa yksityiskoulussa, johon vanhemmat ilmoittivat ainokaisensa, ennen kuin tyttö oli edes syntynyt.

William ja Teresa kohtasivat kuinkas muutenkaan kuin vanhempiensa kautta. Rakkaudesta ensisilmäyksellä ei suinkaan ollut kyse, mutta pari tunsi sen verran mielenkiintoa toisiaan kohtaan, että ensiesittely johti ensitreffeihin, sitten toisiin, kolmansiin ja pian he olivatkin jo kihloissa. Kihlaus venyi kohtuullisen pitkäksi, kun William opiskeli viimeisiä vuosiaan oikeustiedettä. Teresa sen sijaan oli omat opintonsa liiketalouden saralla suorittanut ja nainen oli siirtynyt työelämään ensimmäisen työpaikkansa johdolla. Kun William viimein valmistui, tanssittiin vielä sinä samaisena vuonna nuoren parin häitä. Kustannuksissa ei säästelty ja vieraana oli ainoastaan ihmisiä, jotka todella merkitsivät jotakin New Yorkissa. Teresa jätti työelämän vuotta myöhemmin, kun pariskunnan pienokainen ilmoitti tulostaan ensimmäisen kerran positiivisen raskaustestin muodossa. Tulevat vanhemmat olivat jo keskustelleet lapsien lukumäärästä - yhteisymmärryksessä he olivat tulleet siihen tulokseen, että yksi saisi riittää. Ja niin lokakuisena yönä syntyi pieni, terve tyttölapsi, joka myös jäi vanhempiensa ainoaksi lapseksi, kuten oli sovittu. Ylpeät vanhemmat pääsivät melko pian kotiin tyttärensä kanssa - olihan Grace terve ja reipas pikkuneiti. Teresa jäi hoitamaan kotia palvelusväen kanssa. Kokin ja taloudenhoitajan lisäksi Kingit olivat palkanneet tyttärensä syntymän myötä myös irlantilaisen lastenhoitajan Kenzie McLaughlinin. Ei pidä käsittää väärin, Teresa hoiti pääasiassa itse tytärtään, mutta Kenzie oli naisen apuna arjen pyörityksessä. Ensimmäiset vuodet Kenzie myös asui Kingien luona, mutta kun Grace aloitti koulutaipaleensa, ostivat Teresa ja William lastenhoitajalleen oman asunnon, sillä naista tarvittiin pääasiassa vain hakemaan Grace koulusta ja huolehtimaan, että tyttö sai syödäkseen, sekä teki kotitehtävänsä.

Grace oli alusta pitäen helppo ja mutkaton lapsi, joka oli tyytyväinen saadessaan ruokaa, huomiota ja unta säännöllisin väliajoin. Tyttö kasvoi nopeasti, eikä lapsuuteen mahtunut juurikaan mitään erityistä draamaa - ei ainakaan sellaista, mistä olisi jäänyt muistamisen arvoisia traumoja. Kaikin puolin Kingien perheen arkea saattoi kuvailla varsin harmoniseksi ja onnelliseksi. Ehdottoman elitistisiä Kingit tosin ovat aina olleet. Yksityiskoulut, baletit, oopperat, hyväntekeväisyysjuhlat, limusiinit ja kalliit design-vaatteet ovat aina kuuluneet perheen arkeen siinä, missä nenä päähän. Gracen ystävät ovat poikkeuksetta edustaneet samaa yhteiskuntaluokkaa - heillä kaikilla on ollut käytettävissään samat etuoikeudet ja rikkauden mukanaan tuomat mukavuudet. William ja Teresa ovat kuitenkin aina vetäneet tiukat rajat tyttärelleen. Hemmottelu ei ole kuulunut pariskunnan kasvatusperiaatteisiin, vaan pari on pitänyt huolen siitä, että Grace on ansainnut kaiken, mitä hän on saanut. Huonot arvosanat aikaistivat kotiintuloaikoja, kiukuttele vei viikkorahat ja hankaluuksiin joutuminen tiesi kotiarestia, josta ei lipsuttu. Grace on ollut siinä mielessä onnekas, että hän vanhempansa ovat todella olleet kiinnostuneita siitä, millainen ihminen heidän tyttärestään kasvaa. On sanomattakin selvää, että Kingien suvun jäsenen täytyy omata hyvät käytöstavat, olla rehellinen ja suoraselkäinen, sekä esiintyä joka tilanteessa edukseen. Äkilliset tunnemyrskyt ja kiukunpuuskat ovat siis tiukasti pannassa.

Grace on aina ollut läheinen isänsä kanssa. Ei äidin ja tyttärenkään väleissä mitään ikävää sanomista ole, mutta silti isä on Gracelle ollut aina se, jolla hän on puhunut kaikesta avoimemmin. Grace arvostaa vielä tänäkin päivänä isänsä mielipidettä suunnattoman paljon. Pienenä Grace oli tuttu näky isänsä mukana oikeussaleissa ja neuvottelupöydissä. William puolestaan on ollut aina hyvin suojelevainen ja isällinen tytärtään kohtaan. Aito rakkaus on aina paistanut läpi miehen sanoista, kun hän puhuu jollekulle Gracesta. Vaikka oman asianajotoimiston perustaminen yhdessä vanhan opiskelutoverin, Gregory Appletonin, kanssa vei lähes kaiken Williamin vapaa-ajan, pyrki mies silti järjestämään edes pienen hetken Gracelle, kun tyttö oli pieni. Nukkeleikki ennen nukkumaanmenoa tai pannukakkujen paistamista yhdessä aamutuimaan - mitä tahansa se olikin, halusi William vain olla läsnä tyttärensä elämässä. Äitinsä kanssa Grace käy pääasiassa ostoksilla, kampaajalla tai manikyyrissä, mutta syvimpiä mielensä mietteitä hän ei ole koskaan kokenut luonnolliseksi jakaa äidilleen.

Koulunsa Grace aloitti arvostetussa yksityiskoulussa, jonka lukukausimaksut vastasivat parhaimmillaan keskivertopalkansaajan vuosipalkkaa. Grace oli ahkera ja tunnollinen opiskelija jo heti ensimmäiseltä luokalta lähtien. Opettajat pitivät Gracesta, sillä kotitehtävät olivat lähes aina tehtyinä ja tyttö myös osallistui aktiivisesti opetukseen tunnin aikana. Vanhemmat kannustivat tytärtään ottamaan osaa koulun jälkeisiin aktiviteetteihin. High schoolissa Gracesta tulikin oppilaskunnan puheenjohtaja ja lisäksi hän oli lentopallojoukkueen kapteeni. Ystäviä riitti, eikä suosiostakaan ollut erityisesti puutetta. Koulutuksen tärkeys korostui perheen arvoissa ja siksi myös Teresa ja William painostivat Gracea aina vain kohti parempia arvosanoja. Painostus ja kovat odotukset saivat Gracen ajoittain ahdistumaan, mutta siitä huolimatta tyttö suoriutui ainakin koulusta hyvin. Ahdistus kuitenkin purkautui oikutteluna, sekä rajojen rikkomisella. Oman paikan löytäminen tuntui olevan ajoittain vaikeaa, eivätkä vanhemmat osanneet hellittää odotuksiensa suhteen kovinkaan herkästi. Teresa ja William olivat vakuuttuneita siitä, että heidän tyttärensä kävisi parhaimmat koulut ja valmistuisi myös aina priimuksena. Mitä enemmän Grace kapinoi, sitä enemmän vanhemmat tyttäreltään vaativat. Gracen teini-ikä olikin hankalaa aikaa, kun tyttö tuntui ottavan jatkuvasti yhteen vanhempiensa kanssa. Rajut riidat päättyivät aina kyyneliin ja ovien paiskomiseen. Grace on kerran, jos toisenkin kiljunut suoraa huutoa, kuinka hänen vanhempansa pilaavat hänen elämänsä. Huumeet tai alkoholi eivät onneksi kuuluneet tytön rajojen testailuun - onneksi - vaan Grace koetteli vanhempiensa hermoja ennemminkin näsäviisailla kommenteilla, kotiintuloaikojen venyttämisellä ja kotitehtävien tekemättä jättämisellä. Toki myös muutama epäonninen alkoholikokeilu mahtuu Gracenkin teini-ikään, mutta ne päättyivät yleensä aina siihen, että joku ystävistä sai pidellä Gracen hiuksia, kun tyttö itse keskittyi wc:n pöntön halailuun.

Ensimmäinen ja oikeastaan ainoa poikaystävä tuli Gracen elämään, kun tyttö oli 15-vuotias. Ethan Appleton oli Gregory Appletonin - William-isän yhtiökumppanin - poika. Nuoret olivat toki tunteneet vaippaiästä saakka, mutta kaksikko oli enemmän tekemisissä keskenään vasta high schoolissa, kun Ethanista sattui tulemaan Gracen labrapari. Yhteiset projektit tekivät tehtävänsä, kun ystävyys muuttui hitaasti, mutta varmasti ihastukseksi. Nuorten vanhemmat olivat enemmän kuin tyytyväisiä, kun pari löysi toisensa. Oli sanomattakin selvää, että niin Gracen kuin Ethaninkin vanhemmat alkoivat suunnitella lastensa yhteistä tulevaisuutta; kihlaus yliopiston jälkeen, vuoden päästä häät ja lopulta pari perisi vanhempiensa rakentaman laki-imperiumin. Harmi vain, ettei nuorilla ollut minkäänlaista tietoa vanhempiensa ajatuksista.High school oli ja meni. Grace piti edelleen yhtä Ethanin kanssa, kun he suuntasivat jatko-opintojensa pariin. Gracen matka kävi isänsä tavoin Harvardin yliopistoon - suurella lahjoituksella, jonka William antoi koululle, ei tietenkään ollut mitään tekemistä sisäänpääsyn suhteen. Ethan puolestaan lähti opiskelemaan Browniin ja myöhemmin nuorukainen siirtyi Columbian yliopistoon. Opiskeluaika oli irtiottojen ja uusien kokemuksien hankkimista varten otollista aikaa, mutta siitä huolimatta Grace ja Ethan pysyivät toisilleen uskollisina - tai siinä uskossa Grace aina oli. He puhuivat päivittäin puhelimessa, tapasivat vähintään kerran kuussa ja useamminkin, jos se vain oli mahdollista opintojen aikataulun osalta. Grace valmistui suunnitellusti aikataulussa, mutta Ethan, joka oli mieltynyt enemmän juhlimiseen, kuin opiskeluun. Kun Ethan vielä kävi viimeisiä luentojaan, aloitteli Grace lupaavaa asianajajan uraansa isänsä asianajotoimistossa. King & Appleton oli täynnä mahdollisuuksia nuorelle juristille, jolla oli suunnaton nälkä ja palo. Grace itse oli miettinyt aikoinaan syyttäjän uraa, mutta William oli vakuuttanut tyttärensä siitä, että yksityisellä sektorilla mahdollisuudet menestyä olivat paljon paremmat - mikä nyt ei sinäänsä ihan hirveän pahasti poikennut totuudesta. Asianajajat ja tuomarit seurasivat mielenkiinnolla, kun William Kingin tytär hoiti ensimmäisiä, melko pieniä juttujaan. Tie kuitenkin vei aina vain isompia ja isompia oikeudenkäyntejä. Grace on kenties vasta aivan uransa ensitaipaleella, mutta hän on osoittanut nyt jo olevansa taitava ja lahjakas asianajaja.

Ethan valmistui vasta vuonna 2014. Mies siirtyi myös työskentelemaan King & Appletonille. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän kosi pitkäaikaista tyttöystäväänsä ja pari muutti yhteiseen kotiinsa Park Avenuelle. Gracea pelotti yhteinen arki, mutta yllättävää kyllä kaikki sujui hyvin - vähän liiankin. Seurapiiritapahtumissa nuoret ovat edustaneet yhdessä jo pitkään. Kaikki vaikuttaa päällisin puolin olevan hyvin. Kuitenkin 13 vuotta kestäneessä suhteessa ei erityisesti enää lentele kipinöitä. Erillään vietetyt opiskeluajat olivat tehneet nekin tehtävänsä, sillä läheiset välit olivat valitettavasti kärsineet siitä. Vuoden yhdessä asumisen jälkeen Grace on hiljalleen ymmärtänyt, että hän ei oikeastaan enää rakasta Ethania. Hän välittää miehestä suunnattomasti, mutta ystävänä - ei sen enempää. Grace ei kuitenkaan osaa tehdä päätöstään. Ehkä hän voisi vielä rakastua uudestaan Ethaniin? Hänellä on kuitenkin hyvä olla miehen kanssa. Rakkautta vain ei ole - romanttisessa mielessä. Lisäksi Teresa ja William ovat aivan myytyjä Ethanille. Ja ovathan Ethanin vanhemmat, Gregory ja Lorraine, ottaneet myös Gracen osaksi perhettään. Samaan aikaan, kun Grace on jahkaillut päätöksensa kanssa, on tulevien häiden suunnittelu kuitenkin jatkunut normaalisti. Keväällä 2016 nuoren parin olisi tarkoitus juhlia häitään. Kutsut 300 vieraalle on jo lähetetty, hääkakku valittu ja juhlatila varattu.


Grace on nukkemaisen kaunis. Hänellä on lapsenomaiset kasvot, ilmeikkäät silmät ja täyteläiset huulet. Pituutta on vuosien mittaan kertynyt 170 cm, mikä on 5 senttiä vähemmän, kuin aikoinaan oli arvioitu. Ruumiinrakenteeltaan nainen on naisellinen, joskin ei mikään povipommi. Naiselliset avut löytyvät kuitenkin juuri oikeista kohdista. Hän on sopusuhtainen, hoikkakin. Gracesta loistaa eläivyys ja hänen kasvoillaan on lähes poikkeuksetta sädehtivä hymy. Naisen hiukset kihartuvat luonnostaan, niillä tuntuu olevan täysin oma elämä, sillä välillä ne ovat aivan pelkkää korkkiruuvikiharaa ja välillä vain kevyesti laineilla. Luonnonkihara on hieman tavallista karkeampaa hiuslaadultaan, mikä johtaa siihen, että etenkin pakkasella naisen hiukset ovat kovin sähköiset. Nainen pitää hiuksiaan joko vapaana tai ponihännällä. Hän ei yksinkertaisesti vain osaa tehdä muita kampauksia. Sitä paitsi luonnonkihara on hankala hallita, joten jo silläkin verukkeella Grace luistaa hiusten laittamisesta. Suihkaus hoitoainetta ja harjaus aamusin saavat riittää. Toisinaan joku armas ystävä innostuu suoristamaan naisen hiuksia, mutta silloinkin ne pysyvät suorina vain muutaman tunnin. Etenkin sateella tai muuten kostealla ilmalla Gracen hiukset kihartuvat villisti. Vaalea väri ei ole Gracen hiusten luonnollinen väri, vaan oikeasti naisella on kauniit, hieman punertavan ruskeat hiukset. Grace pitää kuitenkin enemmän nykyisestä väristään, joten säännöllisin väliajoin hän käy värjäämässä kampaajalla hiuksiaan. Gracen pukeutuminen on hyvin mielialan mukaan vaihtelevaa. Huonosti nukutun yön jälkeen hän ei jaksa panostaa aamuisin ja nappaa ensimmäisen vaatekappaleen, joka sattuu tulemaan vastaan. Pääasiassa hyvällä tuulella ollessaan nainen kiskoo päälleen kynähameen, kauluspuseron ja korkokengät. Oikeastaan Gracen mielialan pystyy arvaamaan melko tarkasti naisen pukeutumisesta, mikä on tietysti omalla tavalla ihan kätevää. Kotona Grace viihtyy poikkeuksetta rennoissa ja mukavissa vaatteissa. Hän suosii erityisesti ikivanhoja collegehousuja ja kulahtaneita toppeja. Myös flanelliset yöpuvun housut ovat naisen ehdottomia suosikkeja, mitä tulee kotivaatteisiin. Gracen vaatekaapista ei löydä viimeisimpiä muotivillityksiä, vaikka nainen seuraakin muotia keskivertonaista enemmän. Oikeastaan Grace suosii enemmän ajatonta tyyliä. Paljon helpompaa ja edullisempaa myös lompakolle, kun ei tarvitse joka vuosi olla uusimassa kaikkea. Hiusten taiteilu mitä mielikuvituksellisemmille kampauksille ei ehkä onnistu, mutta meikkaamisen Grace osaa. Arkimeikki koostuu yleensä vain muutamasta laadukkaasta tuotteesta, mutta näyttävien iltameikkien loihtiminen onnistuu myös. Arvostaa erityisen paljon kosmetiikassa laatua ja turvallisuutta. Ei osta mitä tahansa, vaan tutkii kaikki ostamansa tarkasti läpi. Käyttää hajuvetenä Chanelin Coco Mademoisellea. Harrastaa edelleen ratsastusta silloin tällöin, käy toisinaan pilateksessa ja kuntosalilla. Viime aikoina innostunut nyrkkeilystä ja ampumisesta, kiitos Ethanin. Mies kun tuppasi romanttisesti raahaamaan Gracen sekä nyrkkeilykehään ja ampuradalle treffeille. Allerginen omenalle ja lievästi maapähkinälle. Ei tatuointeja tai lävistyksiä, eikä tupakoi. Käyttää alkoholia hyvin pieniä määriä vuodessa. Yleensä ruoan kanssa lasillinen viiniä. Hahmottaa omat rajansa, vaikka tulisi otettua enemmänkin. Kohtalaista huonompi viinapää. Demokraatti. Soittanut ja laulanut lapsena paljon. Hallitsee edelleen ainakin pianon ja kitaran. Näyte laulutaidosta.

Grace on rehellisesti sanoen ehkä ihanin, herttaisin, kultaisin ja ajattelevaisin ihminen, mitä maa päällään kantaa. Nainen asettaa aina muut edelleen. Hän tarjoaa oma-aloitteisesti apuaan ventovieraillekin, eikä hän vaadi koskaan vastapalveluksia. Vaan kaiken hän tekee pyyteettömistä, pelkästään hyvää hyvyyttään. Grace on niitä ihmisiä, jotka uskovat kirkkain silmin ihmiskunnan hyvyyteen ja sulkevat silmänsä kaikelta pahalta. Se ehkä onkin valtti, jolla nainen pelaa oikeussaleissa - hän saa paatuneimmankin sydämen uskomaan ihmisten hyvyyteen. Kenties Gracesta saa herkästi viattoman ja eläväisen kuvan. Hän nauraa paljon ja hymyilee koko ajan. Murheet eivät tunnu painavan naista lainkaan, eivätkä ne oikeastaan painakaan. Grace yrittää olla murehtimatta sellaisia asioita, joihin hän ei voi itse vaikuttaa. Hän mieluummin säilyttää toivonsa. Ei silti pidä luulla, että Grace olisi hupsu pilvilinnoissa haahuilija. Ei. Nainen on pohjimmiltaan hyvinkin realistinen. Hän ymmärtää, että elämä ei ota aina huomioon unelmia ja toiveita, vaan elämä on elettävä niillä korteilla, mitkä on kauan sitten jaettu. Grace uskoo kuitenkin vahvasti omiin unelmiinsa ja pyrkii tavoittelemaan niitä. Sillä niinhän sitä sanotaan, että kun uskoo tarpeeksi kovasti, unelmilla on tapana käydä toteen. Se onkin oikeastaan lause, jota nainen hokee itselleen vaikeimpina aikoina. Gracessa on niin paljon hyvää, että hänestä on vaikea olla pitämättä. Siksi kaiketi Gracen kanssa on niin helppo ystävystyä. Ja tietysti siksi, että Grace nyt vain sattuu olemaan tavattoman utelias ja puhelias. Naisen uteliaisuus on hyvin lapsenomaista, jollakin tavalla hellyyttävää. Missään tapauksessa Grace ei kuitenkaan ole tungetteleva. Vaan hän tietää, mihin vetää rajan. Hän ei yritä kaivaa meheviä juoruja ja yksityiskohtia, vaan Grace on yksinkertaisesti vain innokas tutustumaan uusiin tuttavuuksiin. Naisen huumorintaju on hyvin leikkisä, kuten Grace on muutenkin. Tietynlaista lapsellisuutta löytyy naisesta runsain mitoin, eikä hän edes vaivaudu piilottelemaan sitä. Grace pyrkii olemaan oma itsensä aina. Hän uskoo vahvasti, että mikään ei ole niin hienoa, kuin se, että kykenee olemaan juuri se, joka on. Ei tarvitse esittää mitään, eikä olla jotain, mitä ei vain yksinkertaisesti ole. Ihmistyyppi, jota Grace ei kuitenkaan voi sietää, ovat kaikenlaiset valehtelijat ja teennäiset esittäjät, jotka yrittävät käyttää muita hyväkseen.

Naapurintyttömäinen Grace on tietysti myös rehellinen ja luotettava. Hän ei petä lupauksiaan - ei ainakaan ilman hyvää syytä. Ja kaikkein pahiten voit loukata Gracea rikkomalla hänen luottamuksensa teoin tai sanoin. Joku varmasti joskus on miettinyt, onko Gracen suututtaminen todellakin mahdollista. Onhan se, luonnollisestikin. Joskin äärimmäisen vaikeaa ja mikäli onnistut saamaan naisen raivon valtaan on sinun pitänyt tehdä jotain todella, todella väärää häntä kohtaan. Suuttuessaan Grace ei säästele sanojaan. Hän antaa mielipiteensä kyllä kuulua, eikä toiselle osapuolelle jää epäselväksi kuinka sydänjuuriaan myöten loukkaantunut nainen on. Vihanpidon kesto riippuu täysin siitä, miten pahasti olet naisen suututtanut. Useimmiten Grace leppyy anteeksipyynnön jälkeen, mutta mikäli vetkuttelet, etkä kanna vastuutasi voit olla varma, ettei nainen ehkä koskaan tule antamaan anteeksi. Ystävänä Grace on erittäin lojaali. Hän kuuntelee sydänsurut, jakaa ilot ja auttaa huolien kanssa. Grace ei ikinä haluaisi tuottaa pettymystä niin ystävilleen, kuin läheisilleenkään. Gracen tapa ajatella muita ennen itseään, on joskus kirous. Hän jää helposti huonoonkin ihmissuhteeseen - oli kyse sitten ystävästä tai miehestä - milloin milläkin tekosyyllä. Kilttinä luonteena Grace ei osaa sanoa aina ei, vaikka pitäisikin. Siksi naisen hyvyyttä on monestikin käytetty hyväksi. Koska nainen uskoo niin kovin ihmisten hyvyyteen, jää häneltä herkästi huomaamatta se, ketkä niitä tosiystäviä ovatkaan. Ihmistuntijana Grace on työssään erinomainen, mutta omassa, henkilökohtaisessa elämässään nainen ei osaa käyttää taitoa samalla tavalla. Hän sulkee helposti silmänsä ihmisten vioilta. Se onkin varmaan osasyy siihen, miksi hän on saanut niin monta kertaa näpeilleen, kun on paljastunut ettei uusi tuttavuus olekaan vilpittömin aikein liikenteessä. Vaikka Grace jätti jo vuosia sitten rämäpäisyyden, ei se tarkoita sitä etteikö naisessa asuisi pieni yllytyshullu. Vahvasti suostuteltuna Gracen voi saada mukaan yllättäviinkin tempauksiin. Usko pois, tarvitset kuitenkin melkoiset puhujan lahjat, että saat naisen pään käännettyä. Parisuhteessa Grace on ehdottoman uskollinen. Hän ei hyväksy missään tapauksessa pettämistä, eikä valehtelua. Jos valkoinen valhe säästää toisen ihmisen mielipahalta, niin silloin se on ihan ok. Kaikki muu sitten onkin täysin punainen vaate naiselle. Hän ei itse valehtele, eikä hän halua että hänelle valehdellaan. Grace on myös hyvin konservatiivinen, mitä tulee parisuhteisiin. Hän ei lähde kenenkään mukaan baarista, eikä erehdy ensitreffien päätteeksi makuuhuoneen puolelle. Gracen mielestä rakkaus on kahden ihmisen välistä kunnioitusta ja luottamusta, eikä mitään, mikä kestää yhden illan ajan ja päättyy seuraavana aamuna.


KUVISSA LILY JAMES - PELAAJANA MILKA
EAST COAST LIGHTS RPG - ROOLIPELIHAHMO - RPG-CHARACTER